WONDER WAVE FLESH (INSATS)
699:-
Artnr: 9134
Denna insats byter du enkelt ut mot din gamal insats i "ficklampans" hölje. Modellen är med en skön stimulerande struktur inuti.

Fleshlight erbjuder en otroligt skön upplevelse. Real Feel Super Skin® materialet är tillverkat från ett patetenterat högkvalitativt material. Materialet återskapar den speciella känslan av penetration vid sex. Fleshlight är autentiskt mjuk och samtidigt tajt, den känns verkligen helt äkta.

Fyll din fleshlight med varmtvatten för extra realistisk känsla. För att slippa eventuellt vakuum som kan bildas vid penetration så kan ventilen i botten enkelt öppnas för att undvika detta vakuum.

Fleshlight är lätt att göra ren. Du tar ut innehållet ur ”ficklampans” hölje. Vänd höljet ut och in och tvätta med tvål och vatten. Låt torka, helst lufttorka för att slippa ludd från handduk som fastnar. Efter torkning kan materialet talkas (talk = vitt pulver) för att inte klibba ihop. Talk medföljer.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel till din Fleshlight. En provtub med glidmedel medföljer, vi rekommenderar att köpa till Mosit glidmedel som har mycket goda glidegenskaper.

OBS. Ta ut det smala röret som ligger inuti din oöppnade Fleshlight.

Egenskaper

Material: Real Feel Super Skin®
Vibrator: Nej
Ljudnivå: Beror på hur skönt du har det
Yta inuti: Slät
Längd: 23 cm
Omkrets: Max 18-19 cm

Veckans erbjudande

Mini Rabbit
Mini Rabbit
79:-
(Ord pris 199:-) Den minsta rabbiten i familjen.
Läs mer »
Lavender vibrator
Lavender vibrator
99:-
(Ord pris 249:-) En mjuk storsäljande vibrator.
Läs mer »
Smal butt plug black
Smal butt plug black
79:-
30% Rabatt Ord. pris 113:- En liten nybörjarplugg.
Läs mer »