16 FUNCTION SUPER RABBIT
599:-
Ej i lager
Artnr: 1305
Det här är en riktigt härlig pärlstav med många funktioner för den kräsne, och är även vattentät för den blöte. Stora roterande kulor (42 st) med en robust konstruktion som verkligen kommer åt.

Klitorisvibratorns oilka lägen:
1: Konstant vibration. 2: Eskalerande vibration. 3: Typ av snabbt pulserande vibration. 4: Deskalerande vibration. 5: Växelvis stark och svag vibration. 6: Två pulser som följs av en längre vibration. 7: Längre vibration som följs upp av en svagt pulserande vibration. 8. Blandning av pulserande och konstant vibration. 9. Typ av eskalerande vibration. 10. Typ av eskalerande vibration.

Pärlstavens olika program:
1: Konstant rotation. 2: Växlar rotationsriktning. 3: Växlande rotationsriktning med korta intervall. 4: Växlande rotationsriktning med långa intervall. 5: Växlande rotationsriktning med korta och långa intervall. 6: Växlande rotationsriktning med korta och långa intervall.

Handhavande:
Stryp aldrig rotationen av pärlorna och stavtoppen på ett onaturligt sätt, t.ex. med handen. Stryper man rotationen kan motorn bränna och gå sönder. Pärlstavar är endast ämnade för vaginal användning.

Egenskaper

Drivkraft: 4 st LR6 (AA) batterier
Material: Jelly
Böjlighet: Ingen
Vattentät: Ja
Vibrator: Programstyrd, mycket stark
Ljudnivå: Låg
Yta: Lätt ådrig
Längd: 27 cm
Penetrerande längd: 12 cm
Omkrets: 12 cm

Veckans erbjudande

Mini Rabbit
Mini Rabbit
79:-
(Ord pris 199:-) Den minsta rabbiten i familjen.
Läs mer »
Lavender vibrator
Lavender vibrator
99:-
(Ord pris 249:-) En mjuk storsäljande vibrator.
Läs mer »
Smal butt plug black
Smal butt plug black
79:-
30% Rabatt Ord. pris 113:- En liten nybörjarplugg.
Läs mer »