FLESHLIGHT TERA PATRICK
849:-
Artnr: 9140
Denna fleshlight är en avgjutning av en av branschens hetaste tjej - Tera Patrik. Fleshlight Girls har ett pärlemofärgat fodral med Tera Patriks signatur ingraverad i vaginan samt ett medföljande idolkort. Närmare än så här kan man inte komma Tera Patrik om man inte har turen att få träffa henne i verkliga livet.

Fleshlight erbjuder en otroligt skön upplevelse. Real Feel Super Skin® materialet är tillverkat från ett patetenterat högkvalitativt material. Materialet återskapar den speciella känslan av penetration vid sex. Fleshlight är autentiskt mjuk och samtidigt tajt, den känns verkligen helt äkta.

Fyll din fleshlight med varmtvatten för extra realistisk känsla. För att slippa eventuellt vakuum som kan bildas vid penetration så kan ventilen i botten enkelt öppnas för att undvika detta vakuum.

Fleshlight är lätt att göra ren. Du tar ut innehållet ur ”ficklampans” hölje. Vänd höljet ut och in och tvätta med tvål och vatten. Låt torka, helst lufttorka för att slippa ludd från handduk som fastnar. Efter torkning kan materialet talkas (talk = vitt pulver) för att inte klibba ihop. Talk medföljer.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel till din Fleshlight. En provtub med glidmedel medföljer, vi rekommenderar att köpa till Mosit glidmedel som har mycket goda glidegenskaper.

Önskar du nya sköna upplevelser så kan du köpa till flera olika lösa insatser med olika stimulans. Du stoppar insatsen i ”ficklampans” hölje.

OBS. Ta ut det smala röret som ligger inuti din oöppnade Fleshlight.

Egenskaper

Material: Real Feel Super Skin®
Vibrator: Nej
Yta inuti: Lotusstruktur
Längd: 23 cm
Omkrets: Max 18-19 cm

Veckans erbjudande

Mini Rabbit
Mini Rabbit
79:-
(Ord pris 199:-) Den minsta rabbiten i familjen.
Läs mer »
Lavender vibrator
Lavender vibrator
99:-
(Ord pris 249:-) En mjuk storsäljande vibrator.
Läs mer »
Smal butt plug black
Smal butt plug black
79:-
30% Rabatt Ord. pris 113:- En liten nybörjarplugg.
Läs mer »