LATEX CORSELETTE DRESS
349:-
Artnr: 8702

Denna one size latex korsett har reglerbara axelband samt nypor som kan fästas i strumpbyxor/ stockings. Där brösten ska vara finns en utbuktning i materialet som lämnar utrymme för brösten. Detta kan ses som en nackdel då det är viktigt att personen i fråga har lagom stora bröst för att det ska passa utrymmet. Vid storlek C eller D kupa kan det kännas som att bröstet inte får plats i utrymmet. Vid mycket små bröst blir det samtidigt svårt att fylla utrymmet. Lösningen för att uppnå det bästa resultatet är att  använda rikligt med talk. Det gör att latexmaterialet glider på bra, skillnaden med och utan talk är enorm.

Latex är ett material som har mycket god förmåga att sträckas ut. Det formas därmed mycket nära kroppen. Genom att använda talk på insidan av plagget kan ett plagg som först kändes omöjligt att få på istället mycket enkelt glida på kroppen. Samtliga av Latexplaggen hos MyLoveToys är av en storlek det innebär att de passar på en medelstor till liten vuxen kropp. Kvalitén på plaggen är en av marknadens bästa. Märket är Rubba Wear som tillverkas av det amerikanska bolaget Pipedream products.

För att latexmaterialet ska skina krävs det att du putsar upp det. Utan putsning får materialet en matt yta. Du putsar enkelt upp ditt plagg med en luddfri trasa (bomullsmaterial ex. ett lakarn) efter att du har sprayat det med latexsprayen ”Rubba Glow”.

Det är viktigt att ditt plagg förvaras på rätt sätt efter användning. Låter du plagget ligga framme i ex en garderob så torkar det ut och spricker. Bäst hållbarhet har materialet om du efter användning sprayar utsidan av plagget med latexspray och gnider in det lätt. Lägg sedan det behandlade plagget i en plastpåse som du försluter väl med så lite luft som möjligt i påsen. Förvara påsen med plagget i i den medföljande förpackningen.

Egenskaper

Material: Latex
Storlek: One Size

Veckans erbjudande

Mini Rabbit
Mini Rabbit
79:-
(Ord pris 199:-) Den minsta rabbiten i familjen.
Läs mer »
Lavender vibrator
Lavender vibrator
99:-
(Ord pris 249:-) En mjuk storsäljande vibrator.
Läs mer »
Smal butt plug black
Smal butt plug black
79:-
30% Rabatt Ord. pris 113:- En liten nybörjarplugg.
Läs mer »