Homeparty

Är du intresserad av att boka ett Homeparty, kontakta oss genom att fylla i formuläret . (Läs mer om våra homeparty nedan)

* = obligatoriska fält

   
Namn *
Telefon *
E-post *
Meddelande *

Homeparty med kvalitet

Ett homeparty går ut på att en säljare kommer hem till dig och dina vänner för att visa upp produkter. MyLoveToys partyn är mycket uppskattade och blir ofta en succé. För att ett party ska bli lyckat krävs dock en del av både säljare och av gruppen. Vi på MyLoveToys kan garantera att vi gör vår del och att du blir nöjd med den säljare som kommer ut till dig. Våra säljare är erfarna och har god produktkunskap, de kan svara på de flesta frågor som uppkommer och de förklarar på ett bra sätt hur produkterna fungerar. Av gruppen krävs det att ni är ett gäng där ingen känner sig obekväm på något sätt. Stämningen lättar oftast snabbt, då säljaren avspänt förmedlar budskapet att sexleksaker både är naturligt och kul. Beställningarna tas alltid upp från var och en i ett enskilt rum. Ingen behöver därmed känna sig generad inför gruppen, total diskretion råder.

Noga utvalda produkter

En ytterligare faktor som gör just våra homepartyn så uppskattade är urvalet av produkter som speglar vårt sortiment på internetshopen. Marknaden erbjuder idag tusentals produkter med liknande funktion och med mycket varierande kvalitet. Vi har noga valt ut de bästa produkterna och satt ihop en mix av produkter med stor variation avseende användningsområden/ kategorier.

Gruppstorlek: 6-15 personer
Tid: 1-2 timmar

Hur bokar jag mitt homeparty?

Du fyller i en intresseanmälan i formuläret ovan. En säljare kontaktar dig och ni gör upp om en tid och vilken typ av homeparty ni önskar. En fråga som alltid uppkommer är om det kostar något att ha ett homeparty. Svaret är ja. Vi tar ut en avgift på låga 20:- per deltagare om inget annat avtalas med säljaren. Avgiften går oavkortat till säljaren och täcker oftast endast resekostnader, då taxi många gånger blir ända möjliga alternativet för att kunna ta med sig sortimentet.

Varför ska jag välja MyLoveToys?

Den främsta anledningen att välja oss är att vi står för kvalitet. Vi har erfarna och utbildade säljare med skinn på näsan och vi erbjuder det hetaste sortimentet på marknaden. Detta är a och o för att ett homeparty ska bli lyckat.

Veckans erbjudande

Mini Rabbit
Mini Rabbit
79:-
(Ord pris 199:-) Den minsta rabbiten i familjen.
Läs mer »
Lavender vibrator
Lavender vibrator
99:-
(Ord pris 249:-) En mjuk storsäljande vibrator.
Läs mer »
Smal butt plug black
Smal butt plug black
79:-
30% Rabatt Ord. pris 113:- En liten nybörjarplugg.
Läs mer »