Enkelt att handla. Trygg betalning mot kort & faktura. Diskret leverans inom 24 timmar.

Urval sortiment

LELO Lily Pink
LELO Lily Pink
1092:-
LELO Lily sexleksaker för klitoris.
Läs mer »
Lelo Smart Wand Large
Lelo Smart Wand Large
1614:-
Lelo smart wand Large, mer än intima sexleksaker.
Läs mer »
Wallbanger butt
Wallbanger butt
249:-
Vattentät medelstor plugg med stark sugkopp och stark vibrator.
Läs mer »
John Holmes
John Holmes
1195:-
John Holmes otroliga replika. Upplev den stora legenden.
Läs mer »
LELO Nea Black
LELO Nea Black
854:-
LELO Nea, sexleksaker för klitoris.
Läs mer »
ToyJoy Toycleaner 150 ml
ToyJoy Toycleaner 150 ml
79:-
(Ord pris 119:-) Antibakteriell rengöring för leksaker.
Läs mer »

HANDLA ENKELT, TRYGGT & DISKRET

Hos MyLoveToys.se handlar du enkelt, tryggt & diskret. Din beställning av sexleksaker, massageolja, glidmedel, kondomer m.m. paketeras och skickas dagligen. Handlar du sexleksaker före 17.00 erhåller du oftast beställningen dagen därpå. Söker du produkter från FUN FACTORY? Då har du kommit rätt. Genom anslutningen till organisationen Trygg e-handel garanteras att MyLoveToys.se är en seriös och säker E-butik.

HANDLA MILJÖMEDVETET

Elektronikåtervinningsföreningen arbetar tillsammans med sina medlemmar för att minimera de miljöeffekter  som är förknippade med uttjänta elektroniska produkter. Som medlem i EÅF betalar MyLoveToys.se en avgift för varje importerad vibrator som sätts på marknaden samt följer övriga EÅF:s riktlinjer för en renare miljö.

ETT STABILT & PÅLITLIGT VAL

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.Soliditet kreditbedömer företag enligt den mest etablerade kreditvärdighetsmodellen i Norden. Symbolen A visar att MyLoveToys är ett  företag som är kreditvärdigt. Detta gör att MyLoveToys är ett tryggt, stabilt och pålitligt val när du väljer att inhandla dina sexleksaker på nätet. Bedömningen är helt oberoende och alla företag behandlas lika.

TWITTER, FACEBOOK & GOOGLE+

Följ oss på de så kallade sociala medierna. Vi finns närvarande på både twitter, facebook och Google +. Genom dessa kanaler kan du följa oss och se vad som händer på marknaden för sexleksaker. Vi tar emot synpunkter och kommentarer för att hålla en dialog med dig som kund. Du som väljer att följa oss kommer även att erbjudas många bra rabatter och erbjudanden där. 

BOKA ETT HOMEPARTY!

Är du intresserad av att på ett avspänt och roligt sätt få beskrivet hur de senaste och bästa sexleksakerna på marknaden verkligen fungerar i praktiken? I så fall rekommenderar vi dig att tillsammans med dina vänner boka ett homeparty. MyLoveToys samarbetspartner anordnar homeparties med erfarna och utbildade värdar.

Veckans erbjudande

Mini Rabbit
Mini Rabbit
79:-
(Ord pris 199:-) Den minsta rabbiten i familjen.
Läs mer »
Lavender vibrator
Lavender vibrator
99:-
(Ord pris 249:-) En mjuk storsäljande vibrator.
Läs mer »
Ej i lager
Smal butt plug black
Smal butt plug black
79:-
30% Rabatt Ord. pris 113:- En liten nybörjarplugg.
Läs mer »