Sexleksaker - Lär dig om produkterna

Nedan kan du lära dig en hel del om de sexleksaker vi säljer. Du som allmänt undrar om hur du ska sköta dina sexleksaker för att de ska hålla sig fräscha längre, kan gå direkt till underrubriken till detta avsnitt genom att klicka på skötsel och hantering. Om du vill ha råd om vilken produkt du ska välja kan du klicka på länken val av produkt för att komma till den underrubriken.

I detta avsnitt, under denna rubrik, kan du  läsa intressant fakta om knipkulor, penisringar och penispumpar samt kondomer. Vidare kan du få tips om intimrakning och det laddade ämnet analsex.

Bilden till höger visar en av våra mest populära sexleksaker, du kan läsa mer om produkten genom att klicka på bilden.
Knipkulor – Den perfekta produkten för dig som just blivit mamma
Efter en förlossning är ofta de så kallade PC musklerna uttänjda. För att träna upp dessa måste kvinnan lära sig att knipa med musklerna igen. Ett bra sätt att öva upp dessa muskler är att antingen använda sig av knipkulor eller Ben Wa kulor.

Knipkulorna är sexleksaker som är uppbyggda genom två sammanhängande något större kulor med lösa kulor inuti. Dessa knipkulor sitter inne i slidan och när du rör dig slår kulorna inuti väggarna vilket gör att muskulaturen stimuleras och musklerna kniper automatiskt.

Ben Wa kulor är två separata mindre kulor som hålls kvar i slidan genom att personen i fråga aktivt måste knipa för att kulorna ska stanna kvar. Dessa Ben Wa kulor kan även användas under samlag då de klämmer och stimulerar båda parter.

Huvudsyftet efter en förlossning är att stärka musklerna för att motverka inkontinens som är en följd av uttänjd muskulatur. Samtidigt ger en stark PC muskel att kvinnan upplever en starkare orgasm. Orgasmboken är en bra bok för dig som vill lära dig mer om orgasmer och knipövningar.

Penisring – En sexleksak för båda
Penisringar finns i många utföranden. Vanligtvis är penisringar en sexleksaker med en tillhörande vibrator. Denna vibrator har funktionen att den trycker mot klitoris och stimulerar när penis är inne i vaginan. Den typ av penisring kan liknas vid ett penis blir en så kallad Mr Rabbit i och med den vibrerande kliorisretarn på penisringen. Den främsta funktionen för mannen är att penisringen klämmer åt i roten av penis. Detta gör att blodflödet till penis är större än blodflödet från penis. Följden blir ett hårdare och fylligare stånd. Det kan liknas vid hur ådrig haden blir då du klämmer åt armen med din andra hand.

Penispumpen – sexleksaker för honom
Penispumpen har liksom penisringen funktionen att snabbt skapa erektion och för att bibehålla den längre. Det pumpen gör är att den pumpar upp ett vakum i den cylinderformade kammaren. Följden blir att blodet flödar till svällkropparna i penis. Efter en uppumpning kan du med fördel trä på en penisring för att bibehålla erektionen ytterligare.

Kondomer - En kondom för just din penis
Idag har marknaden för kondomer utvecklats mycket. Det finns många bra varumärken som håller hög kvalitet. Alla strävar efter att ta fram olika typer av kondomer för att du ska finna en modell som passar jus din penis. Självklar spelar längden och bredden på din penis roll, kanske du är allergisk mot latex eller så vill du vara extra säker och söker en tjockare kondom.

På MyLoveToys strävar vi efter att inte endast ha ett brett sortiment av sexleksaker utan även ett motsvarande sortiment för kondomer. Du kan läsa mer om de olika typerna av kondomer genom att klicka här på ordet kondom. Till vänster kan du sortera kondomerna efter olika egenskaper.

Tips vid intimrakning för att uppnå bästa resultat
Klåda och röda prickar vid intimrakning uppstår i och med att hårsäckarna blir infekterade. För att undvika detta följer här några tips.

1. Välj en bra rakgel eller rakkräm som gör att rakbladet glider över huden. En lödderfri rakkräm rekommenderas så att du alltid ser vart du rakar. Att efter rakning tvätta området med kallvatten för att stänga porerna samt använd ett desinfekterande gel. Vi rekommenderar produkten Invit hygiene som egentligen är ämnat för att tvätta dina sexleksaker.
2. Använd alltid en karp rakhyvel. Slösa inte med rakbladen. Byt hellre oftare än mer sällan. Ett slitet blad rispar huden och sliter av håret.
3. Använd rätt teknik. Ha för vana att följa hårets bana, raka alltid medhårs. Ta så få tag som möjligt med rakhyveln, det är just motståndet som rakhyveln mot huden som gör att irritation uppstår.

Analsex - hett debaterat och tabubelagt
Analsex diskuteras idag flitigt i media trots att analsex är någonting som fortfarande är tabubelagt. Även om analsex ofta skildras som en modern företeelse, så har människor haft analsex i många tusen år. Det finns många myter kring analsex och den informationen som vi matas med genom media är inte alltid korrekt.

Folkhälsoinstitutet genomförde år 1996 en rikstäckande undersökning där 2810 svenskar i åldrarna 18-74 år intervjuades om sina sexvanor. I denna undersökning angav endast 4 % av männen och 3 % av kvinnorna att de hade haft analt samlag den senaste månaden.Under de drygt 12 åren sedan Folkhälsoinstitutet genomförde sin senaste stora undersökning så anses analsex blivit avsevärt vanligare bland svenskarna. Den svenska veckotidningen Veckorevyn uppskattade 2007 att mellan 20 och 50 % av befolkningen har provat analsex.

Trots detta tabubelagda ämne så finns det en uppsjö sexleksaker som just är anpassade för analt bruk. Oftast är dessa leksaker så kallade pluggar med eller utan vibrator. En ny typ av analleksaker som utvecklats mycket den senare tiden är så kallade prostatpluggar. Dessa sexleksaker riktar sig till män. Detta beror på att männens G-punkt sitter just vid prostatan och genom stimulans kan en extra stark orgasm upplevas. Ser sortimenet för baken för mer information om de enskilda produkterna.

Veckans erbjudande

Mini Rabbit
Mini Rabbit
79:-
(Ord pris 199:-) Den minsta rabbiten i familjen.
Läs mer »
Lavender vibrator
Lavender vibrator
99:-
(Ord pris 249:-) En mjuk storsäljande vibrator.
Läs mer »
Smal butt plug black
Smal butt plug black
79:-
30% Rabatt Ord. pris 113:- En liten nybörjarplugg.
Läs mer »