Val av produkt

Att välja produkt är inte helt enkelt. På MyLoveToys.se finner du ett brett och noga utvalt sortiment, som förhoppningsvis ska göra att du blir nöjd, vilken produkt du än väljer. Nedan finns information som kan underlätta ditt val för att finna just den produkt som kan passa dig.

Vilken produkt passar mig bäst?
Vilken produkt som passar just dig bäst är omöjligt att säga. Det är det helt och hållet dina behov och fantasier som styr valet. Samtliga produkter hos MyLoveToys.se är noga utvalda för att passa olika smaker. Jämför de olika produkterna med varandra för att se skillnaderna för att komma fram till vad som kan passa dig bäst. Det är inte alltid lätt att finna en produkt som känns helt rätt. Fördelen med det är att du får prova dig fram och testa lite olika produkter. Det kan bli ett nöje att se fram emot att inhandla en sexleksak. Genom att jämföra de olika variablerna som finns beskrivna till varje produkt i sortimentet kan du dock få en klar bild av hur produkten ser ut.

Vad är skillnaden mellan produkternas olika material?
Jelly
, är ett vanligt förkommande material när det gäller sexleksaker. Jelly är mjukt och följsamt med en aningen infettad yta. Materialet går att finna i olika "mjuka" hårdhetsgrader. Jelly är extremt töjbart vilket passar perfekt för t.ex. penisringar. Materialet kräver rikligt med glidmedel för att slippa obekväm friktion.

Plast, eller hårdplast är ett hårt material som inte alls är följsamt. Ytan upplevs ofta som något kall till en början. Plast har fördelen att det överför vibrationerna från vibratorn mycket effektivt. Dessutom är materialet glatt och glider lätt vid penetrering.

Silikon påminner lite om Jelly. Dock är silikon mer exklusivt. Materialet ger en mer glatt yta som passar utmärkt vid penetrering, det är mjukt och lent och har en mycket naturtrogen yta liknande riktig hud. I och med att Silicon i stort sätt inte har några tillsatser så passar det perfekt för dig som är allergiker.

Cyberskin är ett material speciellt framtaget för att likna riktig hud. Hudkänslan är slående lik riktig hud. Cyberskin måste alltid tvättas och talkas efter användning för att behålla sitt utseende.

Gummi / Latex är ett material som är mjukt och böjligt. Här behövs rikligt med glidmedel då materialet är ganska strävt. En del personer är latexallergiker och ska då självklart inte välja en sexleksak i detta material. En nackdel med latex är att det kan  lukta lite illa ibland.

Pearlshine liknar gummi i vissa avseenden. Dock har materialet en något hårdare och glansigare yta med betydligt bättre glid. Materialet är mycket lätt att rengöra. Krasst sett är Pearlshine mjukare än plast, men hårdare än latex.

Pyrex är härdat glas som är mycket stöttåligt, dock ska du självklart vara försiktig med din Pyrexstav i vilket fall som helst. Materialet har en glatt yta som i kombination med glidmedel får ett överlägset glid. Pyrex är det mest hygieniska materialet på marknaden, då det är mycket lätt att rengöra. Diska den i maskin eller för hand. Pyrexstavar upplevs ofta som mycket vackra och stilrena stavar som till och med kan ligga framme som ett konstverk i hyllan. Materialet är spännande då du kan experimentera med temperaturer, kyl staven i isbad eller värm den i varmt vatten.

 

Veckans erbjudande

Mini Rabbit
Mini Rabbit
79:-
(Ord pris 199:-) Den minsta rabbiten i familjen.
Läs mer »
Lavender vibrator
Lavender vibrator
99:-
(Ord pris 249:-) En mjuk storsäljande vibrator.
Läs mer »
Smal butt plug black
Smal butt plug black
79:-
30% Rabatt Ord. pris 113:- En liten nybörjarplugg.
Läs mer »