Om MyLoveToys.se

Verksamheten
MyLoveToys.se är en webbutik som specialiserar sig på sexleksaker av hög kvalité. Vi vänder oss främst till kvinnor. Kvinnor i alla åldrar som vill nå nya höjder av njutning, tillsammans med sig själva eller sin älskade. Genom att arrangera så kallade ”Homepartys” så kan du som kund tillsammans med kunnig personal lära dig mer om produkterna och dess användningsområden. Vi rekommenderar starkt att boka ett homeparty då det är mycket lärorikt och samtidigt ett kul event.

Produkterna
Vi köper enbart in kvalitativa sexleksaker och handplockar vårt sortiment för att tillhandahålla de bästa produkterna till rätt pris. Genom att arbeta med många olika leverantörer världen över så kan vi erbjuda marknadens mest välkända varumärken. Samtidigt har vi möjlighet att ta in nya och spännande produkter från mindre leverantörer.

Personalen
Vi som arbetar på MyLoveToys.se är en blandning av folk med olika erfarenhet och kunskap. Det är just bredden av kunskap som gör oss starka. Med skickliga inköpare, erfarna säljare och branschkunnig personal kan vi erbjuda det absolut hetaste sortimentet till konkurrenskraftiga priser.

 

Veckans erbjudande

Mini Rabbit
Mini Rabbit
79:-
(Ord pris 199:-) Den minsta rabbiten i familjen.
Läs mer »
Lavender vibrator
Lavender vibrator
99:-
(Ord pris 249:-) En mjuk storsäljande vibrator.
Läs mer »
Smal butt plug black
Smal butt plug black
79:-
30% Rabatt Ord. pris 113:- En liten nybörjarplugg.
Läs mer »