Reklamation

Kontakta oss om du upptäcker ett fel på en levererad vara. Vi skickar en ny vara så snart som möjligt. När du skickar tillbaka en felaktig vara till oss så är det viktigt att du bifogar en felbeskrivning. Vid ej godkänd retur så returneras varan och frakt debiteras. Reklamationer behandlas enligt konsumentverkets utsatta regler och riktlinjer. För att konstatera att det verkligen är ett fel på produkten och för att kunna göra en felbeskrivning är det viktigt att du noga undersöker produkten för att hitta felet. Nedan följer vanliga orsaker till att produkten upplevs som trasig fast den egentligen inte är det:

Batterier & batteriluckan kan vara isatta åt fel håll eller snett, du kan använda fel typ av batterier, batterierna kan också vara urladdade. Batteriluckan kan ibland vara svår att sätta dit på rätt sätt. För många av de vattentäta produkterna krävs också att batteriluckan är ordentligt åtskruvad.

Materialet kan bli missfärgat eller missformat. Detta beror oftast på att produkten inte har förvarats på rätt sätt. Produkter som behandlas oaktsamt förstörs också. Detta är ingen anledning till att reklamera produkten. Läs mer om hur produkten ska förvaras under länken ”Lär dig om produkterna”

Vattenskador
Har en produkt blivit defekt på grund av vattenskador beror det oftast på att batteridosan inte varit åtskruvad på rätt sätt. Reklamation för vattenskada gäller alltså endast om det är fel på produktens konstruktion vilket medför att den läcker vatten.

Det viktiga är alltså att din felrapport beskriver att fel som vi kan konstatera är ett tillverkningsfel och inget fel som uppkommit på grund av felaktig hantering. Skicka din produkt och felrapport till och märk försändelsen med ”Reklamation”:

MLT Distribution Scandinavia AB
Box 1010
17121 SOLNA

Veckans erbjudande

Mini Rabbit
Mini Rabbit
79:-
(Ord pris 199:-) Den minsta rabbiten i familjen.
Läs mer »
Lavender vibrator
Lavender vibrator
99:-
(Ord pris 249:-) En mjuk storsäljande vibrator.
Läs mer »
Smal butt plug black
Smal butt plug black
79:-
30% Rabatt Ord. pris 113:- En liten nybörjarplugg.
Läs mer »