JES EXTENDER ORIGINAL (GOLD)
2499:-
Artnr: 9415

Större snopp utan vare sig operation eller läkarbesök -ordna extra centimeter på bara några månader. Metoden bygger på samma princip som olika kulturer använt sig av i århundraden för att förlänga mäns penisar och kvinnors halsar. läppar och örsnibbar.

Genom att utsätta penisen för långvarig sträckning börjar cellerna i området dela på sig och det bildas mer vävnad. Resultatet märks i såväl slakt som erigerat tillstånd.  Penissträckaren är testad på en patient på Andrologiskt Centrum. De vetenskapliga undersökningar som gjorts på sträckaren visar att metoden fungerar. Det handlar om några extra centimeter i slakt och erigerat tillstånd.

Till skillnad från en operation blir penis först och främst större i viloläge men du riskerar även vissa skönhetsfel. Så är inte fallet med denna penistrimmare. Sträckaren gör också penis tjockare och centimenterna stannar kvar även efter att man slutar använda sträckaren. I Sverige är genomsnittslängden för en penis erogerat 14.6 centimeter. – I snitt får du en 2.8 centimeter längre penis vid erektion om du använder den enligt instruktionerna. Bevisade resultat är mellan 1,6 till 4 i längd och 0,6 till 1,5 cm i grovlek.


En plastring placeras runt penisroten. en annan ring fästs runt ollonet. Mellan ringarna går två metallstänger som sträcker ut penisen. Sträckningsstyrkan går att variera i styrka som ökas efter hand. Tack vare den smidiga designen kan du använda Andropenis medans du går, sitter eller står. För bästa resultat ska Andropenis användas 4-9 timmar per dag. Tiden ska inte överskridas. Behandlingen måste strikt pågå i 4-6 månader.

Egenskaper

Material: Plast/metall/silikon
Vibrator: Nej
Övrigt: Levereras med instruktionshäfte & Dvd-skiva.
Längd: Justerbar

Veckans erbjudande

Mini Rabbit
Mini Rabbit
79:-
(Ord pris 199:-) Den minsta rabbiten i familjen.
Läs mer »
Lavender vibrator
Lavender vibrator
99:-
(Ord pris 249:-) En mjuk storsäljande vibrator.
Läs mer »
Smal butt plug black
Smal butt plug black
79:-
30% Rabatt Ord. pris 113:- En liten nybörjarplugg.
Läs mer »