TENGA KEITH HARING
139:-
Ej i lager
Artnr: 9152
Nu med en ny mjuk invändig struktur, ger denna Tenga dig fullständig kontroll över din njutning. Känslan som passar dig, styrs av hur tätt eller hur lätt du greppar koppen. Ett anmärkningsvärt inslag är förmågan att "pressa ut" efter utlösning.

Detta är en designad version av konstnären Keith Haring, för den medvetne konsumenten.

Läs mer om Keith Haring nedan:
Harings myllrande och graffitiinspirerade kompositioner (han hade ett nära samarbete med graffitimålaren LA II och han var också den som aktivt förmedlade gallerivärldens kontakter med Futura 2000) utgjorde inte bara en del av avantgardet under 1980-talet då nyexpressionismen var som mest populär. Hans verk blev också mycket kommersiellt framgångsrika och förekom som motiv på T-shirtar, knappar och klistermärken i samband med aidskampanjer med mera.

Figurerna i Harings bilder hoppar och skuttar med kraft- och rörelsemarkörer och trots sin "gullighet" gör de ofta hål i varandra. Haring gjorde gärna enorma, ändlösa teckenmålningar med denna typ av seriefiguration. Han målade tiovåningsfasader tillsammans med lokala ungdomar. Ett av hans mest spektakulära verk var en målad varmluftsballong som gick i trafik mellan London och Paris i samband med ett jubileum. Hans œuvre kännetecknas av en våldsamt koncentrerad produktivitet och ett uttalat kärleksbudskap. Kanske upplevde han också att hans tid var kort; han avled 1990 i aids-relaterade sjukdomar.

Egenskaper

Material: Silikon
Konsistens: Extremt mjuk struktur
Passform: Passar alla storlekar

Veckans erbjudande

Mini Rabbit
Mini Rabbit
79:-
(Ord pris 199:-) Den minsta rabbiten i familjen.
Läs mer »
Lavender vibrator
Lavender vibrator
99:-
(Ord pris 249:-) En mjuk storsäljande vibrator.
Läs mer »
Smal butt plug black
Smal butt plug black
79:-
30% Rabatt Ord. pris 113:- En liten nybörjarplugg.
Läs mer »