Uppgiftshantering

Du som kund kan känna dig helt säker på att all kontakt med MyLoveToys.se är helt sekretesskyddat. Detta är en av hörnstenarna i vår verksamhet och något vi prioriterar mycket högt. All information du anger förvaras säkert och ges inte ut eller säljs till någon annan part. Vi kontaktar dig aldrig med reklam eller annan information om du ej angett att du vill prenumerera på MyLoveToys nyhetsbrev som skickas ut via e-mail. Kontakt sker uteslutande genom e-post. Vårt kundregister skyddas genom kryptering. Samport, d.v.s. den part/det bolag som hanterar betalningar via kreditkort uppfyller kraven för PCI- DSS, därmed är information om kortuppgifter väl skyddad. Vid begäran har du som konsument rätt att om registrerade uppgifter begära: - utdrag av registrerade uppgifter, - att registrerade uppgifter ändras, - att registrerade uppgifter raderas. 

Ditt paket skickas i en neutral kartong med avsändaren ”MLT Distribution” väl paketerat. Det kan inte på något sätt utläsas vad paketet innehåller.

Som besökare på MyLoveToys.se samlas en del information in om dig i syfte att få statistik av konsumentens köpebeteende. Den informationen är följande:
IP adress.
Vilken typ av webbläsare och vilken version.
Vilket operativsystem du har.
Tid och datum när du besökte butiken.
Vilken länk besökarna kommer ifrån, exempelvis användes Eniro sökmotor?

Veckans erbjudande

Mini Rabbit
Mini Rabbit
79:-
(Ord pris 199:-) Den minsta rabbiten i familjen.
Läs mer »
Lavender vibrator
Lavender vibrator
99:-
(Ord pris 249:-) En mjuk storsäljande vibrator.
Läs mer »
Smal butt plug black
Smal butt plug black
79:-
30% Rabatt Ord. pris 113:- En liten nybörjarplugg.
Läs mer »